JanGan LupA fOllOw YerK??

Thursday, 17 November 2011

luaha\n hati kuuu.,... :)

mesej bengongg!!!! a.k.a Wqniey D-haters
  • heyy ! aku nak mintak maaf klau aku dahh kutuk kau ke or ape-2 je lah . aku tak patut lah nak comment tntg pic kau tu . aku pahm perasaan kau . aku pun penah jugak alami . so don worry lah cause kau tahu lah ustaz dah nasihat and zaman nak beakhir kite orng cume nak nasihat je . klau kau terase pasal pic tuh kite orng sory sgt-2 . kite orng tak bermaksud pun nak kutuk or maki kau lam fb or malukan kan kau . okay tu je nak ckp . pnjg sgt dah ni . kbai(Y)

    thats all mesej die..eeiii..bengongnyew...!!!! dah laa minx maaaff ngn aq..then..block aq at fb..wey..bek ko x yah nk minx maaf laa ngn aq kalau  gitu care ko layan aq... haakkttuuiihh laa..!!!
    nampak sangat laa ko x ikhlas minx maaf ngn aq .... wey.. kalau  ye pon nk minx minx maaf ngn aq... elok2 laa..xyah ar  sampey nk block2 org..seumur idop aq.. xde ag org minx maaf then block teros... sekurang2 nyew..die minx maaf ngn aq .. pling terok pon die  remove aq... 

    x sangke aq ade kawan macam ko.,.. kalau ko suke ko wat laa lagi... aq suke sgt KAWAN ngn ko tu...  blaaa arr... :P :P :P :P

No comments:

Bl0g !n! AdAlAh HaK M!L!k NaNa..N0 C0PyCaTs HeRe