JanGan LupA fOllOw YerK??

Friday, 26 October 2012

SALAM AIDILADHA ♥

assalamualaikum w.b.t 

first of all ... nana nak ucapkan salam aidiladha buat seme warga alam maya ni .. n spesifically to muslims ..
perasan x taon ni hari raya kurban ni due die ari ape ? haa ... it's on friday !
Hari yang barakah ... perayaan yang penuh berkat .. ! 
bagi sesiape yang parents diorang or korang sendiri yang pergi ke MAKKAH Al-Mukarramah tu .. nana doakan , selamat pergi dan selamat pulang .. 

okeyh ! settle that one !
haa .. ni nana nak habaq siket naa ..
nana rase dah lama sangat daa wat xtau je pasal blog ni ..
n blog ni pon nmpak sangat dah hampir karamm .. hehe ,
sebeno2nye .. ntah r nak ckp guane ..
gini ..baru-2 ni .. nana exam .. 
(haisy , asyik alasan exam je kan. ..)
hehe ... sambung balik .. baru2 ni nana exam ..
so , mmg xde la mase nk berblog bagai nih ! sempat pon FB and Tweet jewp ..
hehe ,, kejam x ? mesti la tak .. :) 
nana harap sesangat .. result kali ni better laa dr yg lepas .. at least 5A ke .. itupon da cukup syukur da ..
nana dah berusaha betol2 .. nana cume ley bertawakkal dan seterusnya redho je dengan result yg akan nana dapat nanti .. kalau xmemuaskan .. nana akan cube lagi buat yang terbaik .. dan sekiranya lulus melepasi target , syukur , Alhamdulillah .. dan .. nana akan pertingkatkan lagi usaha nana untuk mencapai matlamat nana yakni 9A PMR .. dan x semestinya PMR je kan .. exam biase pon kene gak kan .. hurmm ..
pepepon .. nana harap dapat la jadik yang terbaik .. 

nak sangat masuk top10 list .. tp, apakan daya .. nana cume ley masuk top20 je .. :) tp , xpe .. alhamdulillah .. nana x ditukarkan ke kelas bawah DAN x keluar dr kelas ni .. nana sayang sangat dengan FARABIAN friends .. :) LOL  

okey lha ,stop sampai sini dulu .. nana nk tlg mami kemas rumah siket .. then go to bed lha .. hehe ! 
sekali lagi nana ucapkan Salam Aidiladha buat semua !! 
Wassalam ,  

No comments:

Bl0g !n! AdAlAh HaK M!L!k NaNa..N0 C0PyCaTs HeRe