JanGan LupA fOllOw YerK??

Tuesday, 16 September 2014

:: Hangout ::

assalamualaikum 

hehe... hari semlam bessssstttt sangat ! sebab ape ??
hehe.. semlam kita "dating" ngan adek angkat kitew yang comel lagi pemalu lagi cantik (n lagi tinggi) hehe...
agak penaaattt jugak semalam.. tapi xpe.. janji hepi ..kan3?
sebenarnye mood kitorang semalam x berapa nak stabil.. hoho..
sebabnye? x yah la citer.. biar kitorang je yang tau ape sebab nye..

hurmm..penatnye semalaamm..sbb dr library... kitorang naek turun naek turun pastu keluar masuk keluar masuk library tu sampai pintu tu pon da muak tgk muke kitorang ni... hehe.. 
pastu.. dari library tu kitorang jalan kaki -semestinya- pergi singgah beli ice-blended :) yummy ! tp , minum sorang je.. tsk tsk.... budak tomey tu x nak.. mood die x elok :(
tp xpelaa.. sebab lepastu memang kitorang lepas tension betull..
lepas tu kitorang pergi ke taman bunga a.k.a taman permainan..
lepak situ lama2.. ooppss.. lupe nk cakap..masa kt taman tu kitorang bertiga.. hehe.. 1org lagi tu dijemput sebab err... ade la sebab nye.. haha.. 
pas tu.. kitorang pergi ke muzium.. yeay !! seharian berjalan kaki memang terasalah kepenatan tu.. huhu..
 
haa... ni nk share sikit(sikit je laa) gmbr kitorang semalam..

gambar ni diambil mase kitorang lepak2 dekat taman bunga -yang xade bunge- 
hehe.. bile kebosanan melanda.. selfie la ..ape lagi.. kan3? haha
nana ni pulak jenis yang ape orang cakap.. happy-go-lucky ? haa..
camtu laaa... hehe.. so.. budak tecik tu tepakse laa bertahan ngan kerenah akak die ni..
sorry ye dekkk ?? haha

erkk.... nothing to describe this.. just.. ni amek mase kitorang pergi rehat kt pondok dekat ngan sungaii
 

traalalalaaa.. budak tomey tu malu-2 pulaakkk....
aisyyy... xpe.. die tutup pun still nampak muke die tengah senyum tu kannn.. ? hehe
peaceeee !! =)

akhirnyaaa.... berlatar belakangkan muzium pengangkutan ke ape tah name die... hehe..
kami berseflie !! jangan maraa.. this is US ! we are who we Are.. =)
xsuke ? g maen jauh2.. nanti sakit mata ngan sakit hati.... okeyy ?

Hastag : penat tapi happy
: nak keluar lagi
:mood x betul
lalalalaaaaaaaaaaa......................

tepat pukul 5 semalam..kitorang gerak balik umah.... hoho.. seharian spend time ngn budak kecik ni..
memang seronok laa.. xsangke lak die nie ley tahan gile-gile.. hoho
seronok..seronok.. laen kali kite kuar lagi ye ?? =)

No comments:

Bl0g !n! AdAlAh HaK M!L!k NaNa..N0 C0PyCaTs HeRe