JanGan LupA fOllOw YerK??

Friday, 12 September 2014

:: throwback ::

assalamualaikum..

hari ni mood nak throwback balik seme2 memory 2013.. maybe x seme laa.. sikit je kott..
tadi mase nk cari folder utk majalah sekolah.. tetibe terjumpe folder 2013..
usha punya usha.. woaaa... banyak nye gmbr2 taon lepas.. teringat pulak memori tahun lepas.. series cakap..rinduuuu sangat ngn knangan ni seme... gambar2 yg kat bawah tu seme mase akhir tahun .. biase la kan.. akhir tahun je seme nak wat lawatan ? hehe.. kitorang pon same laa... mase ni kan dah merdeka (sangat) .. pmr da abes seme tu.. otak da ringannn... huhu... cikgu pon plan la nak penuhkan masa2 terluang tu ngan xtvt yg berfaedah .. so.. lawatan ni pon kire berfaedah la kan.. kitorang pergi pulau keladi.. muzium.. haa.. ok la tu... huhu.. walaupun sebenarnye kitorang seme nak g lawatan ke luar negeri.. terengganu ke ... melaka ke.. seme tu laa.. tp , xpe laa.. pekan pon pekan laa... oh pekan tanah airku....
yg dalam gambr2 tu seme my closefriend taon lepas.. mmg banyak spend time together gilee...tp sekarang dah kurang daa... lepak pon.. boley kate jarang sangat.. sebab? bukan putus kawan..tp , kitorang berpisah kelas... so.. masa nk together-2 tu pon.. terhad laa... tp xpe.. 
ade hikmah disebalik seme ni .. kan ?



hurrmmm... xpe.. walaupon kitorang da x berapa rapat sekarang ni.. 
harap2 hubungan silaturrahim kitorang x akan putus.... insyaALLAH... but.. i'm glad to be with them.. spend time together and share the memories...

thanks kawan.. jazakallahukhairankasiran :)

No comments:

Bl0g !n! AdAlAh HaK M!L!k NaNa..N0 C0PyCaTs HeRe