JanGan LupA fOllOw YerK??

Saturday, 14 March 2015

UMP CHESS RAPID


assalamualaikum...
ok...dah lama sangat menyepi dari dunia blog nie.. harini nak buat comeback lah..
cehhh.. comeback lha sgd.. hehe.. okey.. seperti yang semua org sudah sedia maklum...
i'm already 17 years old.. and what is that mean ? it's SPM !!!!!!!!!!!!!!
haha.. okey.. relax... innallaha maana.. :)

okey.. i've lot of things to do this year... not just with the curriculum.. but also in co-curricular xtvt's..
guess what ? nana dah di COP oleh cg nana ... sbb terlampau aktif umpama xde SPM.. hehehe..
maaf cikgu.. sy nk enjoy 2 bulan je.. sabar ye... :D :D 
hurmm.. nampak x title tu ? haaa... nana xpernah pon citer kt korang yang nana suka main chess...kan ? mula-2 ingt nk buat dunno je.. pastu fikir balik.. sampai bila xnk gitau org .. hohoho,.. minat perlu dikongsi,..kan3? erm... chess ni mmg dah sebati dlm diri nana sejak kecik.. so , no wonder lha nana tetap nk join any kind of tournament sama ada open/closed , dalam/luar dr negeri pahang... i still wanna involve.. and.. as for the result.. alhamdulillah.. i've gain a lot of new friends , experiences , knowledges , and yes .. certificate of achievements ! yeah !!! :)

okey.. baru-baru ni nana join UMP RAPID CHESS kt Kampus Pekan...
erm.. menang 4 kalah 3.. ok la tu.. 
and bawah-bawah ni ade beberapa keping gambar untuk dikongsi dgn antum semua.. :)

wefie dulu ngan adek-adek junior.. hoho...


erm...erm.. pedulikan tangan yg PANJANG tu..
FYI , he is my foster brother whome i love him just like my own brother... 

yang pakai baju kemeja putih , namanya uthman fikri...
yang pakai baju oren , namanya asyraf razman...
n yang pakai baju hijau , namanya muqri syahid..
ASYRAF n UTHMAN tu.. kitorang panggil diorang as GM junior..
sbb ?? sbb..diorang terer maen chess ni.. sokmo duduk meje depan..

bergambar ngan akk arbiter kejap.. hehe..

sepeti yg telah dinyatakan.. i got new friends !!
nama die ukhti aisyah... sebaye tuuuuu... :D
rindu la plk ngn die,.. sob,...sob.. :'(

me n my opponent , zawawi , 21 , ump gambang
result : 1-0
alhamdulillah...

bergambar buat kali terakhir.. hoho..
#HASHTAG AHMADIAN

No comments:

Bl0g !n! AdAlAh HaK M!L!k NaNa..N0 C0PyCaTs HeRe